KRAP - Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende pædagogik E-bog

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: E-Bog
Forfatter(e): Lene Metner og Peter Bilgrav
kr. 255,00
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik, forkortet KRAP, er et socialpædagogisk koncept, som indeholder det bedste af det, der virker... Den pædagogiske tilgang tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang til andre mennesker, ved en systematisk inddragelse af de kognitive teorier og behandlingsformer samt ved en udpræget vægtning af det positive, det som virker. Konceptet hviler desuden på en konstruktivistisk forståelse af mennesket i dets miljø.

Bogen er skrevet for praktikere inden for de pædagogiske, behandlingsmæssige og undervisningsmæssige felter, bl.a. pædagoger, lærere, ergo- og fysioterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter.

Målgruppen omfatter desuden de studerende på de nævnte uddannelser samt på efter- og videreuddannelser inden for området.

Når målgruppen er så bred, skyldes det, at KRAP er et koncept og ikke en specifik metode rettet mod en bestemt klientgruppe.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

Om forfatterne
Cand.pæd.psych. Lene Metner og cand.psych. Peter Storgård arbejder begge på PsykologCentret i Viborg. De har en mangeårig erfaring inden for socialpædagogik, terapi og socialt arbejde, ligesom de i en årrække har afholdt KRAP-kurserne for medarbejdere på institutioner, specialskoler, opholdssteder m.m.

Læs mere om KRAP-teamet og baggrunden for KRAP-begrebet

"Alt i alt en flot, skøn og dejlig bog, som enhver lærer inden for specialpædagogikken bør kende"
Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen"

"Bogen kan varmt anbefales til alle praktikere inden for de pædagogiske, undervisningsmæssige og sociale områder - også selv om man ikke ligefrem beslutter at arbejde 'krapsk' på arbejdspladsen. Også til psykologer kan bogen anbefales - særligt dem, der arbejder med kompetenceudvikling inden for de omtalte områder."
Læs hele anmeldelsen fra Psykolog Nyt

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7160-209-8
ISBN: 9788771602098
Udgave måned/år: 08/08
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?