KRAP - metoder og redskaber E-bog

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: E-Bog
Forfatter(e): Lene Metner og Peter Bilgrav (red.)
kr. 560,00
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

KRAP - metoder og redskaber tilbyder enkle og praksisnære værktøjer, der erfaringsmæssigt virker. Bogen er en praksisrelateret værktøjskasse, som knytter an til KRAP - Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik. Her er samlet de 40 mest anvendelige og generelle KRAP-værktøjer og -metoder med beskrivelser af formål og anvendelse.

Omdrejningspunktet i KRAP er de menneskelige processer og udviklingen af tanker og adfærd i en anerkendende og ressourcefokuseret ramme, og netop derfor har KRAP så brede anvendelsesmuligheder inden for det pædagogiske, sociale og psykologiske arbejdsfelt.

KRAP-tilgangen har allerede slået an inden for skole og dagtilbud på både normal- og specialområdet, i behandlingsmiljøer, på bo- eller beskæftigelsesområdet og inden for rådgivende funktioner. Her må den professionelle i praksis arbejde ud fra et anerkendende og ressourcefokuseret syn og desuden sætte fokus på egen og andres tænkning for at skabe forandring og udvikling. Med KRAP får den professionelle redskaber til at afdække muligheder, behov og forudsætninger for netop dette.

Redskaberne i bogen retter sig både mod afdækning, forståelse samt opbygning og ændringer i menneskelige færdigheder, forståelser og strategier. Redskaberne kan skærpe fokus på retningen og fastholde fagligheden samt sikre dokumentation i arbejdet.

KRAP - metoder og redskaber er skrevet af Lene Metner og Peter Bilgrav, der begge er psykologer i KRAP-teamet PsykologCentret ApS i Viborg-Skive. De har i en årrække afholdt KRAP-kurser for professionelle inden for det pædagogiske, sociale og psykologiske arbejdsfelt. Se mere på www.PCaps.dk.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/krap, hvor du kan hente skemaer fra bogen.

"Det særlige ved denne bog er, at den, i en meget konkret forstand, tager læseren ved hånden og viser nogle vigtige anerkendende tankegange, men mest af alt præsenterer bogen en lang række modeller og skemaer, som ligger klar til brug for pædagogen og læreren. Det er klart nok en meget anvendelig bog for professionelle, som gerne vil udvikle en mere anerkendende tilgang til pædagogikken."
Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen"

"Bogen henvender sig til folk, der er i gang med at bruge metoden, men den kan også bruges af folk, der gerne vil i gang med at bruge den (…). Det er et rigtig godt arbejdsredskab, da forfatterne tager en i hånden og hjælper en gennem de forskellige skemaer med eksempler, som dog ikke alle er fra folkeskolen, men der kan nemt drages paralleller til dagligdagen i folkeskolen (…). Bør stå på alle skolebiblioteker."
Anne Marie Meller, skolebibliotekar og Ringkøbing-Skjern Kommune

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7160-212-8
ISBN: 9788771602128
Udgave måned/år: 04/13
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?