Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag (e-bog) E-bog

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: E-Bog
Sidetal: 206
Forfatter(e): Susanne Harder og Mai-Britt Herløv Petersen (red.), Bent Suhr, Puk Harboe, Jeanette Svanholm og Astrid Kilt-Lindblad, Sanne Lind og Ida Elbæk
kr. 299,00
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Denne bog giver nogle bud på, hvordan man kan bedrive faglig ledelse i et dagtilbud, og hvordan lederen kan håndtere nogle af de opgaver og dilemmaer, som de fleste dagtilbudsledere genkender fra hverdagen. Bogens kapitler er bygget op, så de både præsenterer viden fra praksis i dagtilbud, fx gennem cases baseret på interviews med daginstitutionsledere, og viden og teori fra forskning på ledelsesområdet. Derudover præsenteres der i forbindelse med hvert kapitel et relevant praksisnært ledelsesværktøj, der relaterer sig til det enkelte kapitels problemstilling, og som den pædagogiske leder kan bruge i egen praksis.

Bogen er inddelt i tre dele, som hver peger på nogle af de udfordringer, lederne står overfor:

  • Ledelse af kvalitet og forandring i dagtilbud
  • Faglig ledelse af dagtilbud
  • Ledelse af brugere og omverdenen på dagtilbudsområdet

Under de tre hoveddele er der kapitler om ledelse af blandt andet data og dokumentation, vision og værdier, forandringsprocesser, professionelle læringsfællesskaber og evalueringskultur, sampraksis, digital udvikling og samarbejdet med forældre.

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7234-062-3
ISBN: 9788772340623
Udgave måned/år: 11/19
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?