Neuropsykologisk udviklingsleg - sådan understøtter du børns udvikling gennem leg (e-bog) E-bog

– Sådan understøtter du børns udvikling gennem leg
Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: E-Bog
Sidetal: 190
Forfatter(e): Tea Thyrre Sørensen
kr. 255,00
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Neuropsykologisk Udviklingsleg stiller skarpt på, hvordan du understøtter børns udvikling gennem leg som en integreret del af pædagogisk praksis.

Ud fra nyere hjerneforskning giver bogen dig overblik over barnets udvikling på det sansende, følende og kognitive niveau, og du får redskaber til at undersøge, hvor barnet er i sin udvikling på de forskellige områder. 

Gennem bogens store legekatalog og mange eksempler fra praksis får du som pædagogisk fagprofessionel konkret inspiration til at arbejde med leg og legende samspil. Både til gavn for det enkelte barns udvikling, for børnefællesskabet og for de indbyrdes relationer mellem børnene.

Samtidig med at du får redskaber til at understøtte børnenes udvikling, bliver du gennem bogen klogere på din egen rolle i samspillet, og hvordan dit nervesystem også spiller ind på dine relationer til børn og kollegaer.

Det handler altså ikke om selve legen, men måden, vi leger på.

Sådan skriver anmelderne:
Jørgen Lyhne

"Jeg har med fornøjelse og interesse læst bogen Neuropsykologisk Udviklingsleg. Forfatteren skriver praksisnært og er en formidler, der udviser et stort overblik over det faglige felt. Jeg er overbevist om, at rigtig mange faggrupper får stor, stor glæde af bogen. (...)


Forfatteren er lykkes med at integrere sin musikpædagogiske baggrund med den neuropsykologiske tilgang til arbejdet med leg i dagtilbud. Jeg vil helt sikkert anbefale bogen til både studerende, undervisere på pædagoguddannelsen og pædagoger i dagtilbud."


- Jørgen Lyhne, lektor, VIA Efter- og videreuddannelsen

Specialpædagogisk månedsblad

"Har man lov til, at sige at det er en lækker bog? Det gælder naturligvis udseende, papir, illustration og naturligvis teksten der repræsenterer det faglige indhold. Der er kælet for bogen. Der er taget højde for, at nybegyndere kan være med. Bogen har gode forklaringer.


De der har med børn og børns leg af gøre, og det har vi vel alle, bør læse denne bog - og få forståelse og inspiration. En god bog også for teamet."


- Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad

Varenr.: 7234-080-7
ISBN: 9788772340807
Udgave måned/år: 04/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?