Arbejd dybt - sådan fastholder du fokus i en flyvsk (E-bog) E-bog

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: E-Bog
Sidetal: 318
Forfatter(e): Cal Newport
kr. 260,00
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

ARBEJDER DU DYBT?

Det dybe arbejde er evnen til at arbejde fokuseret med kognitivt krævende opgaver. Det dybe arbejde er en af de vigtigste færdigheder i vor tids økonomi. Det dybe arbejde er den superkraft, som kan bane vejen til succes i vores arbejdsliv. Og alligevel er det dybe arbejde under hårdt pres i en verden af konstante afbrydelser. I denne bog forklarer Cal Newport, hvordan vi kan træne evnen til at arbejde dybt. Hans vigtigste pointe er, at moderne teknologi og internettet påvirker vores hjerner og arbejdsliv ved at ødelægge vores evne til at holde fokus. Bogen giver en række gode råd og vigtige indsigter, der vil kunne føre til mere mening og værdi i vores professionelle liv.

Cal Newport er professor i computer science ved Georgetown University. Hans særlige interesseområde er nye teknologiers påvirkning af vores arbejdsliv. 

Sådan skriver anmelderne:
Jonathan Løw, serieiværksætter

Denne bog er vigtig. Den stiller skarpt på moderne ledelse og sunde arbejdskulturer - og kommer med konkrete svar på det, mange egentlig leder efter: Dybde og ro.

Frans Ørsted Andersen, flowforsker

"De mange eksempler, overvejelser og gode råd er meget interessante og brugbare".

Seth Godin, forfatter til What to Do When It's Your Turn

"Cal Newport er en klar stemme i et hav af larm".

Poula Helth, ledelsesforsker ph.d., forfatter og ekstern lektor

"Bogen er rig på eksempler på metoder til at arbejde dybt. Newport understøtter de mange konkrete eksempler med forskningsresultater bl.a. inden for psykologi og filosofi. Bogen er et godt bidrag til nytænkning i forhold til styring og ledelse og er ikke blot en løftet pegefinger til virksomhedsledere. Den fører til omtanke og giver en række veldokumenterede redskaber til at ændre sit liv. Ikke mindst hvis man vil gøre karriere og være en god leder. I en tid hvor bæredygtig ledelse er et must, kan bogens budskaber være værdifulde".  læs hele anmeldelsen

Hamide Kara, DBC

"En velunderbygget og nødvendig bog om at arbejde koncentreret med fuld fokus. Bogens utallige eksempler om succesfulde forretningsdrivende, psykologer, forfattere, filosoffer, redaktører, softwareudviklere m.fl. styrker og beriger Newports tanker og metodik, og man indser, at det utvivlsomt er en udsøgt kvalitet at beherske kunsten at arbejde dybt i vor tid".

Varenr.: 7160-994-3
ISBN: 9788771609943
Udgave måned/år: 12/19

Se Cal Newports TED Talk om at droppe sociale medier:

Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?