Ledelse i Morgen, Nr. 8. Maj 2021 (E-tidsskrift)

Format: E-Bog
Sidetal: 18
Forfatter(e): Lasse Reichstein, Kristine Hecksher, Lene Skovbo Heckmann, Micki Sonne Kaa Sunesen, Mette Molbæk, Laila Colding Lagermann og Rebekka Bøgelund
kr. 102,00
ekskl. moms
kr. 127,50
inkl. moms

Denne gang er der fokus på trivsel og psykologisk tryghed fra et ledelsesperspektiv. Artiklerne i denne måneds tidsskrift kredser om alt fra, hvordan man skaber velfungerende professionelle læringsfællesskaber i en lærerstab, til hvordan man proaktivt undgår forskelsbehandling af minoritetsetniske elever gennem en kritisk farvebevidst ledelse. Overordnet er fokus i artiklerne, at psykologisk tryghed i en gruppe eller på en arbejdsplads både er centralt for den enkeltes trivsel og har en række positive effekter på fællesskabet som helhed – heriblandt i form af øget vidensdeling, arbejdsglæde og nytænkning.

 

Du finder tidsskriftet digitalt på www.ledelseimorgen.dk. Klik på temanummeret, og du kommer ind på en loginside, hvor du indtaster de loginoplysninger, du tidligere har modtaget. Kontakt kundeservice på forlag@dafolo.dk eller 96206670, hvis du har glemt dine loginoplysninger.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-160-6
ISBN: 9788772341606
Udgave måned/år: 05/21

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?