Læringsmålorienteret didaktik

Format: Bog
Sidetal: 144
Forfatter(e): Leon Dalgas Jensen og Dorte Østergren-Olsen
kr. 235,00
ekskl. moms
kr. 293,75
inkl. moms

Læringsmålorienteret didaktik er alle de overordnede og bagvedliggende didaktiske valg og beslutninger, læreren foretager, når hun planlægger, gennemfører og evaluerer undervisning med læringsmål som omdrejningspunkt.

Denne bog om læringsmålorienteret didaktik og dannelse er skrevet ud fra en ambition om at udfolde den didaktik, der fylder i skoledebatten, på skolerne, i læreruddannelsen og i videreuddannelse af lærere. Forfatterne vil med bogen gerne vise, at der ikke behøver at være en modsætning mellem læringsmål og dannelse, og samtidig pege på de faldgruber, der er i den læringsmålstyrede undervisning.

Bogen henvender sig til alle, der er engagerede i folkeskolens opgaver og udvikling, herunder lærerteam, vejledere, konsulenter, ledere i folkeskolen og studerende på læreres grund-, efterog videreuddannelse.

Sådan skriver anmelderne:
Folkeskolen.dk

Jeg har haft stort udbytte af at læse denne bog. Fremstillingen af emner og synspunkter er klar, konsistent, velformuleret og holdt i et enkelt og letforståeligt fagsprog.


 

Lektørudtalelse, Dansk Bibliotekscenter

Det er en både god, konkret og letforståelig udgivelse, som giver undervisere mange pædagogiske værktøjer til arbejdet med læringsmål på alle grundskolens trin. Samtidig danner bogens teoretiske fundering en god grobund for udvikling af egen lærerrolle og undervisningspraksis.


Varenr.: 7678
ISBN: 9788771604221
Udgave måned/år: 06/17
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev om pædagogik og læring

Bliv opdateret på nyeste faglitteratur, spændende konferencer og gode tilbud

 

Tilmeld dig her