Skoleportalen.dk - skolelicens 2020/2021

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
kr. 2.250,00
inkl. moms

Hele skolens indgang til værktøj og viden om læring og pædagogik
Et abonnement til skoleportalen.dk giver fri adgang for alle skolens medarbejdere til skoleportalens tre områder: lærer, SFO-pædagog og skoleledelse. På Skoleportalen.dk kan du finde et bredt udvalg af baggrundsartikler og redskaber til din daglige praksis lige fra inspirerende aktiviteter på SFO-delen til det elektroniske tidsskrift Fleksibel læring på lærerdelen og folkeskoleloven med kommentarer på skoleledelsesdelen.

Skoleportalen har fokus på synlig læring og feedback
"Synlig læring" i form af tydelige undervisnings- og læringsmål for lærere og elever er ifølge verdens førende læringsforsker, John Hattie, den væsentligste faktor, når det kommer til at øge elevers læring. I 2009 skrev John Hattie læringshistorie i form af verdens hidtil mest omfattende forskningsoversigt: en syntese af over 800 meta-analyser af faktorer, der påvirker elevers læring. Aldrig tidligere har vi set så overbevisende dokumentation for, hvad der rent faktisk virker i undervisningen.  

På Skoleportalen finder du masser af inspiration til, hvordan synlig læring kan blive en del af din undervisning og øge læringen for dine elever. Vi har samlet det hele på ét sted under temaknappen "Synlig Læring og Feedback".

Læs mere om Skoleportalen og tilmeld dig på www.skoleportalen.dk.

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 7374
Udgave måned/år: 02/10

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?