Menneskekender

Serien Menneskekender er en række minibøger, der forklarer socialpsykologi i øjenhøjde. De viser, hvordan vi kan ændre nogle af de uheldige mønstre, som let kan opstå mellem mennesker, ved at tilvælge værdier som Mod, Empati og Ansvar. Bøgerne er skrevet til teenagere og de voksne, der omgiver dem. De fås som klassesæt og anbefales brugt i udskolingen. På hjernesmart.dk finder du refleksionsspørgsmål og inspiration til minibøgernes brug i undervisningen.

 

 

 

Anette Prehn er sociolog og en af Danmarks mest anerkendte formidlere af forskning i øjenhøjde med børn og unge. Hun er forfatter til flere bøger om hjernes spilleregler og deres betydning for socialt samspil og mental sundhed. Hun står blandt andet bag bestselleren Hjernesmart pædagogik, bestsellerserien Hjernevenner og senest teenageserien Menneskekender. Hun er desuden foredragsholder og underviser og skriver sange, der styrker børn og unges eksistentielle vejgreb.

 

 

 

Find minibøgerne her:

Jeg er topbegejstret for Anette Prehns minibog ‘Ansvar’. Den giver unge mennesker indblik i verden set med empatiske øjne. Den viser dem, hvad ligegyldighed kan føre til. Og den inspirerer dem til at tage ansvar for hinanden og andre mennesker. Sådan!

Brit Glud pædagog og inklusionsvejleder på Helsingør Skole