Er der matematik i en perleplade? + PLAKAT

Format: Bog
Sidetal: 141
Forfatter(e): Alice Darville og Christina Voigt
kr. 278,50
ekskl. moms
kr. 348,12
inkl. moms

Matematik findes overalt i vores verden. Vi bruger matematik til at beskrive det, vi oplever og undrer os over, og den danner grundlag for at forstå, hvordan verden hænger sammen. Som voksne - og som pædagoger – har vi derfor en vigtig opgave i at hjælpe barnet med at få et sprog for netop matematik og dermed understøtte barnet i sin naturlige nysgerrighed.

Bogens omdrejningspunkt er seks temaer, der hver især beskriver de grundlæggende elementer af den matematik, vi til daglig støder på. Hvert tema bredes ud og efterfølges af forslag til aktiviteter, som kan anvendes i den pædagogiske praksis.

Bogen er rettet direkte mod den pædagogiske praksis og ikke mindst arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan, hvor såvel det fælles pædagogiske grundlag som de seks læreplanstemaer i høj grad rummer en sammenhæng til arbejdet med matematisk opmærksomhed.

Læseren præsenteres for en lang række eksempler på, hvordan det pædagogiske personale kan understøtte, igangsætte eller gribe den matematiske opmærksomhed i hverdagen. Bogen tilbyder desuden gode råd og vejledning til, hvordan samspil, initiativtagning og rammesætning kan indtænkes i den pædagogiske praksis. Bogen henvender sig især til pædagogisk personale, der arbejder med børn i børnehavealderen.

Bogen er en del af serien Læringsmiljøer i dagtilbud.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7755
ISBN: 9788771605471
Udgave måned/år: 11/19

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?