Plads til de vilde lege

Format: Bog
Sidetal: 136
Forfatter(e): Lise Steffensen
kr. 275,50
ekskl. moms
kr. 344,38
inkl. moms

Klar, parat, kæmp!

At være vild, hurtig og stærk er noget, mange børn kan lide. De gør sig sansemæssige erfaringer, lærer deres krop at kende og får gode oplevelser sammen.

Denne bog handler om, hvordan man som voksen kan give børn plads, enkle regler og inspiration til vilde lege, der er sjove, trygge og udfordrende. Bogen indeholder en lang række lege og forslag til pædagogiske projekter med forskellige former for bevægelse, samarbejde, konkurrence, fart og styrke. Legene kan integreres i eksempelvis morgengymnastik, samling, rytmikforløb og idrætstimer, så de indgår på lige fod med andre bevægelsesaktiviteter.

Legene og de pædagogiske projekter kan benyttes i vuggestuer, børnehaver, skoler, fritidstilbud, specialinstitutioner og idrætsforeninger.


Sådan skriver anmelderne:
JAGOO

Plads til de vilde lege er smækfyldt med lege, der er lige til at gå til. Den er opbygget på en simpel og gennemskuelig måde, så den er nem at finde rundt i og den indbyder til, at man straks kaster sig ud i at prøve de vilde lege af med børnene.


Den er opdelt i kapitler, der gør det nemt at finde lige præcis den leg, der kan understøtte ens sigte med aktiviteten, for eksempel er der kapitler med titlerne fangeog samarbejdslege og kontaktlege. Endvidere er der hen mod slutningen af bogen nævnt nogle pædagogiske overvejelser, som er gode at gøre sig, inden man sætter gang i legene.

Lektørudtalelse, Dansk BibilioteksCenter

God bog om vilde lege. Legene er godt forklaret samt lette at gå i gang med, og de pædagogiske overvejelser og tanker er et godt værktøj for de voksne ledere af legene.


 

Inger Ubbesen, Folkeskolen.dk

Fotografierne i bogen afspejler børnehave- og indskolingsbørn som målgruppe, men jeg hilser bestemt også mange af legene velkommen som icebreakere til udvikling af relationer og energier mellem større børn og voksne.

Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen"


Varenr.: 7373
ISBN: 9788772819655
Udgave måned/år: 02/14
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?