Udsatte børn eller udsatte miljøer? Med daginstitutionslivet i fokus

– Med daginstitutionslivet i fokus
Format: Bog
Sidetal: 216
Forfatter(e): Benedicte Bernstorff, Kirstine Furbo-Halken, Maja Spuur Hansen, Kathrin Houmøller, Bente Reimann Jensen, Johanne Vinter Kirkeby (red.), Unni Lind, Anja Marschall, Trine Holst Mortensen, Crisstina Munck (red.) og Karen Prins
Nyhed
kr. 269,00
ekskl. moms
kr. 336,25
inkl. moms

Når vi taler om udsathed i pædagogiske miljøer, er der ofte forskellige forståelser i spil.

Denne antologi ser nærmere disse forståelser med det udgangspunkt, at udsathed ikke bor i den enkelte, men også kan opstå i mødet med daginstitutionen. Børns hverdagsliv og deltagelsesmuligheder er derfor betydningsfulde for at forstå specifikke udsathedsproblematikker og ikke mindst finde de pædagogiske handlerum.

Bogens kapitler behandler aktuelle og væsentlige problemstillinger i den pædagogiske praksis, og der præsenteres forskellige vidensbaserede og forskningsforankrede bud på at forstå og arbejde med udsathed i daginstitutionen i relation til blandt andet kultur, leg, sprog, forældresamarbejde og tværprofessionelt samarbejde.

Bogen henvender sig til studerende på de pædagogiske uddannelser og til pædagogisk personale i praksis og alle andre, der er optaget af at forstå og skabe gode handlemuligheder i arbejdet med udsatte børn og udsatte miljøer.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8092
ISBN: 9788772340333
Udgave måned/år: 10/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?