Worfor! Forunderlige fortællinger i et legende naturvidenska

Format: E-Bog
Sidetal: 226
Forfatter(e): Henriette Brun, rim og remser af Lotte Salling
kr. 322,50
ekskl. moms
kr. 403,12
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Børn gør det hele tiden - de spørger 'hvorfor?'

De 11 forunderlige fortællinger i denne bog åbner et legende univers, der netop svarer med sit eget Worfor! - bogens særlige sammentrækning af workshop og fortælling.

Hver fortælling tager fat på et naturvidenskabeligt emne lige fra det mikroskopiske; grundstoffer, proteiner og molekyler, til det makroskopiske; solsystemet og universet. Fra det allerældste; grundfjeldet og dinosaurer, til det nutidige og fremtidige; robotter og ekspeditioner til Mars.

De farverige og sprudlende fortællinger er skrevet i øjenhøjde med de 5-8-årige og har til hensigt at tænde en gnist af interesse og nysgerrighed hos børnene.

Med bogen i hånden har pædagoger, børnehaveklasseledere og lærere adgang til et let formidlet naturvidenskabeligt univers, hvor man hurtigt kan vælge de helt rette fortællinger og aktiviteter, der passer til den enkelte børnegruppe og den tid, man har til rådighed.

Bogen er rigt illustreret af en overflod af flotte fotos og ikke mindst af forfatterens egne, fantasifulde og inspirerende illustrationer.


Sådan skriver anmelderne:
Lektørudtalelse

"Det er en fantastisk forunderlig bog, som sprudler af kreativitet. Den indbyder til mange timers eksperimenterende forundringsstunder. Den er en gave til enhver, der vil arbejde legende og åbne det naturvidenskabelige univers for og med børn."


- Dansk Bibliotekscenter

Birgitta Wandborg

"Vekselvirkningen mellem oplæsning, dialog, bevægelse ude eller inde, kreative udfoldelser, diverse forsøg, skaber rigtig god grobund for det gode læringsmiljø. Indholdet er en gave i tråd med den styrkede læreplan, hvor fokus nu også er på dannelse, sanser og science."


- Birgitta Wandborg, dagtilbudsleder.

Lene Tanggaard

"Jeg håber, at bogen vil inspirere læseren til at bidrage til at skabe legende, læringsforglemmende oplevelser for og med børn, så de kommer til at opleve det magiske også i et naturvidenskabeligt univers."


- Fra bogens forord af professor Lene Tanggaard.

Varenr.: 7234-065-4
ISBN: 9788772340654
Udgave måned/år: 12/19
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?