Børn med fysiske sygdomme i dagtilbud – fra udsathed til fællesskab

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
Sidetal: 128
Forfatter(e): Sigrid Borup Bojesen
På vej
kr. 275,00
inkl. moms

Leveringstid: Medio december

Denne bog henvender sig til pædagogisk personale i dagtilbud, der arbejder med børn, som har eller har haft langvarige, kroniske eller alvorlige fysiske sygdomme.

Når et barn får konstateret en fysisk sygdom, medfører det en række udfordringer for både barnet, dets familie og for dagtilbuddet. Det pædagogiske personale skal ikke kun have viden om særlige symptomer og medicingivning, det må også have stor opmærksomhed på de psykiske og sociale udfordringer, som barnet kan opleve i dagtilbuddet.

Bogen her giver en grundlæggende viden om de fysiske, psykiske og sociale udfordringer og viser, hvordan den pædagogiske hverdag kan tilrettelægges, så barnet får mulighed for at deltage i aktiviteter, være en del af børnefællesskaberne og udvikle en positiv selvforståelse på lige fod med andre børn.

Hensigten med denne bog er med andre ord at bidrage med viden om, hvordan pædagogisk personale, børn og familier i samarbejde kan imødegå den udsathed, som en fysisk sygdom fører med sig, så børnene i stedet inkluderes i børnefællesskaberne.

Ingen anmeldelser endnu.
Skriv den første anmeldelse.
Varenr.: 8118
ISBN: 9788772340869
Udgave måned/år: 12/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?