KRAP grundbogen E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 156
Forfatter(e): Lene Metner, Peter Bilgrav
kr. 225,50
ekskl. moms
kr. 281,88
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

KRAP, der står for Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Praksis, er en særlig tilgang, og dette er grundbogen, der klæder den professionelle på til at forstå menneskesynet og tankerne bag.

KRAP er både et menneskesyn og en metodisk værktøjskasse, og omdrejningspunktet er udviklingen af tanker og adfærd i en anerkendende og ressourcefokuseret ramme. Netop derfor har KRAP så brede anvendelsesmuligheder inden for de pædagogiske, sociale, sundhedsfaglige, organisatoriske og psykologiske områder, kort sagt alle områder, hvor udvikling, læring og trivsel er i fokus.

Med denne grundbog beskrives KRAP-tilgangen, som den ser ud efter mere end 10 års anvendelse i forskellige kontekster. Her introduceres til de helt grundlæggende tanker og elementer i KRAP, som gennem cases og eksempler sættes i relation til praksis. Bogen beskriver elementer som mestring, motivation, kompetenceudvikling og færdighedstræning, samtaler med KRAP som stillads, målsætning, dokumentation og beskrivearbejde samt implementering af KRAP.

Se alle titler i KRAP serien her

Læs mere om KRAP

Sådan skriver anmelderne:
Sille Trohl, pædagogisk supervisoer i Pædagogisk bogklub

KRAP GRUNDBOGEN er en godt gennemarbejdet bog, og den meget strukturelle arbejdsmetode har helt sikkert fået sat tanker og ideer i gang omkring min egen fremtidige praksis. Jeg er bestemt ikke færdig med KRAP!!

Varenr.: 7160-969-1
ISBN: 9788771609691
Udgave måned/år: 05/19
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?