Den reflekterende praktikvejleder E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Susanne Poulsen og Helle Bendix
kr. 201,00
ekskl. moms
kr. 251,25
inkl. moms

Denne bo er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Den reflekterende praktikvejleder behandler et af de mest centrale og ofte debatterede pædagogiske spørgsmål i pædagoguddannelsen, nemlig spørgsmålet om praktik og praktikvejledning. Bogen redegør for, hvordan praktikvejlederne på praktikinstitutionerne kan bidrag til at udfylde det store læringspotentiale, der ligger i praktikken på pædagoguddannelsen.

2. udgaven er revideret i forhold til lov om uddannelsen til professionsbachelor som pædagog, der stiller større og mere specifikke krav til læring i praktikken og dermed også til funktionen som praktikvejleder.

Praktikinstitutionerne og ikke mindst praktikvejlederne er afgørende nøglefigurer for pædagogstuderenedes læring i praktik - en opgave, som kræver engagement og dygtighed samt fortjener respekt og anerkendelse.

Bogen sætter fokus på refleksion som et meget vigtigt element i praktikvejledning. Den veksler i sit indhold mellem teoretiske gennemgange af centrale begreber og giver forslag til konkrete fremgangsmåder, værktøjer og metoder, der kan bidrage til inspiration til praktikvejledere i arbejdet med at uddanne den kommende generation af pædagoger.

Bogen er henvendt til praktikinstitutioner og praktikvejledere på pædagoguddannelsen. Men også andre professionelle, der arbejder med uddannelse, blandt andet undervisere på professionshøjskoler, kan hente inspiration i bogen.

Sådan skriver anmelderne:
JAGOO

En bog, alle institutioner kan have gavn af at have til rådighed.

Varenr.: 7160-303-3
ISBN: 9788771603033
Udgave måned/år: 01/09

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?