Pædagogik mellem skole og fritid

– Grundbog til pædagoguddannelsen
Format: Bog
Sidetal: 280
Forfatter(e): Trine Ankerstjerne (red.)
kr. 367,00
ekskl. moms
kr. 458,75
inkl. moms

Denne grundbog til pædagoguddannelsens specialisering i skole- og fritidspædagogik er skræddersyet til at bidrage til den studerendes forståelse af de kompetencemål, der er opstillet for uddannelsen. Foruden pædagogisk orienterede uddannelser er denne bog oplagt til pædagoger og andet personale, der beskæftiger sig med skole- og fritidspædagogik.

Bogen er inddelt i fire dele, som hver forholder sig til specialiseringens kompetenceområder:
 • Del 1: Barndom, ungdom, didaktik og dannelse
 • Del 2: Identitet, fællesskab, relationer og inklusion
 • Del 3: Udviklings- og læringsrum
 • Del 4: Samarbejde og udvikling

  Hver del består af fire kapitler, der behandler de forskellige faglige elementer, som det skole- og fritidspædagogiske praksisfelt udgøres af. Dermed stifter den studerende bekendtskab med temaer, som forholder sig direkte til eller udspringer af praksis, og som tilsammen udgør rammen for at forstå de vilkår og betingelser for opvækst, som børn og unge i dag befinder sig i og handler ud fra.

  Alle bidragydere i bogen har rod i forsknings- og udviklingsrelaterede opgaver og undervisning på det pædagogiske område, ligesom mange af dem har deres daglige gang blandt studerende og færdiguddannede pædagoger.

  Til udgivelsen hører en omfattende mængde digitale redskaber, hvor den studerende får mulighed for at forfølge de pointer og problemstillinger, som det enkelte kapitel introducerer.
 • Ingen anmeldelser endnu.
  Varenr.: 7837
  ISBN: 9788771606867
  Udgave måned/år: 10/19
  Vælg type

  Bøger om samme emne

  Vi er sociale - er du?