Fritidspædagogikken gentænkt

Format: Bog
Sidetal: 124
Forfatter(e): Trine Ankerstjerne (red.), Mikkel Snorre Wilms Boysen, Nils Falk Hansen, Louise Krobak Jensen, Pia Rauff Krøyer, Jesper Larsen, Ayse Kosar Larsen, Kristoffer Nymark Madsen, Lea Ringskou, Pernelle Rose, Christoffer Schultz og Søren Østergaard
Nyhed
kr. 252,50
ekskl. moms
kr. 315,62
inkl. moms

Denne antologi ønsker at inspirere og give værktøjer til at styrke pædagogikken i klubberne, så børn og unge oplever trivsel og deltagelse i fællesskaber.

Bogen skriver sig ind i et felt, der længe har været underbelyst, og stiller skarpt på, hvordan pædagoger kan skabe gode rammer for venskaber og fællesskaber mellem børn og unge.

Antologiens kapitler giver dig indsigt i, hvordan du som pædagog kan skabe et trygt og udviklende miljø for børn og unge efter skole, hvor trivsel, betydningen af relationer og fællesskaber er afgørende. Bogen præsenterer forskellige pædagogiske tilgange og metoder, der kan være med til at styrke dette arbejde.

Bogen indeholder også konkrete eksempler og refleksionsspørgsmål, der kan understøtte praksis i klubberne. Bogen kan dermed fungere som en inspirationsguide til at styrke fritidspædagogikken.

Antologien henvender sig til alle med berøring eller interesse for fritidspædagogik og pædagogik.

Mange af bogens pointer er let bearbejdelige og kan anvendes i andre sammenhænge, fx i andre institutioner med fokus på børn og unge.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8147
ISBN: 9788772341712
Udgave måned/år: 03/24

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?