Kom ind i legen

– Fælles legemanuskripter som pædagogisk metode
Format: Bog
Sidetal: 180
Forfatter(e): Sine Hudecek og Kristina Avenstrup
kr. 302,00
ekskl. moms
kr. 377,50
inkl. moms

Den gode leg mellem børn kommer ikke altid af sig selv. At komme ind i legen er for børnene at komme ind i fællesskabet og ind i en verden af oplevelses- og læringsmuligheder.

Kom ind i legen! præsenterer den pædagogiske metode ”fælles legemanuskripter”, som har til formål at sikre alle børn adgang til de vigtige legefællesskaber med andre børn. Metoden går ud på, at hele børnegruppen systematisk introduceres til et udvalg af rollelege på en måde, som tilgodeser de enkelte børns aktuelle udviklingszone og interesser. Den voksne guides i at indgå som aktiv deltager i legeaktiviteterne.

Fælles legemanuskripter kan anvendes til at styrke børnenes udvikling af legekompetencer og derigennem udviklingen af de centrale almene kompetencer, som er grundlaget for barnets trivsel og læreprocesser hele vejen op gennem institutionsforløbet og på længere sigt i uddannelsessystemet.

Bogen indeholder pædagogiske værktøjer og redskaber til planlægning og pædagogisk refleksion samt et fyldigt legekatalog med konkrete legemanuskripter, som kan anvendes i vuggestue og børnehave.

Se indholdsfortegnelsen og forord til bogen

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8189
ISBN: 9788772342641
Udgave måned/år: 10/22

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?