Ledelse af kvalitet i pædagogisk praksis E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 160
Forfatter(e): Stine Elverkilde
kr. 219,00
ekskl. moms
kr. 273,75
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Ledelse af kvalitet i pædagogisk praksis - Synlig Læring og kvalitetsudvikling i dagtilbud handler om at udvikle og synliggøre kvalitet i det pædagogiske arbejde på dagtilbuddets egne præmisser i en dansk kontekst.

Forskningen har de seneste år vist, at dagtilbud har mulighed for at gøre en afgørende forskel i børns liv på både kort og lang sigt. Men én ting er at få ny viden om, hvad der gør en forskel for pædagogisk kvalitet, noget andet er at omsætte denne viden til handlinger i praksis. Synlig Læring tilbyder en forskningsbaseret systematisk tilgang til at omsætte denne viden til en målrettet, bevidst pædagogisk praksis i professionelle fællesskaber.

Bogen sætter fokus på ledelse af læring i den nære relation mellem barn og voksen, mellem de fagprofessionelle voksne og på ledelses- og forvaltningsniveau. Undervejs gives en række praksiseksempler på, hvordan både strukturelle og processuelle faktorer for kvalitet kan understøttes ledelsesmæssigt. Centrale emner er opbygningen af en datakultur, didaktisk kompetence samt fokus på feedback og vedvarende fælles tænkning som fremmende for kvalitet.

Bogen henvender sig til pædagogiske ledere i dagtilbud og på forvaltninger samt pædagogiske konsulenter og andre, der beskæftiger sig med udvikling af kvalitet i dagtilbud.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

Læring er for alvor kommet på dagsordenen i den pædagogiske praksis på 0-6-årsområdet. Serien ”Læring i dagtilbud” sætter fokus på, hvordan det pædagogiske personale kan tilrettelægge gode betingelser for børns udvikling og læring og dermed styrke og lægge grunden for børnenes nysgerrighed og glæde ved at lære.

Seriens målgruppe er pædagogisk personale og ledere i daginstitutioner, men også studerende og undervisere på pædagoguddannelsen samt dagplejere og pædagogiske konsulenter kan have glæde af at læse med.

 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7160-694-2
ISBN: 9788771606942
Udgave måned/år: 02/17
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?