Ledelse i Morgen 2023/2024 (e-tidsskrift)

Format: Bog
Sidetal: 16
Forfatter(e): Andreas Rasch-Christensen, Lasse Reichstein, Klaus Majgaard, Peter Andersen, Maria Appel Bangshøj og Sophie Hill
kr. 898,00
ekskl. moms
kr. 1.122,50
inkl. moms

Ledelse i Morgen - tidsskrift for pædagogisk ledelse bidrager med viden og metoder til brug for den pædagogiske ledelses daglige drift og udviklingsarbejde. Det gør vi gennem et netværk af nationale og internationale bidragydere med stor viden om og erfaring med de centrale opgaver inden for det pædagogiske uddannelsesfelt.


Ledelse i Morgen udkommer digitalt seks gange om året med indhold, der holder den pædagogiske ledelsen ajour med den nyeste forskning og debat. Det første nummer i en ny årgang udkommer i ultimo september.


Tidsskriftet formidler viden, metoder og værktøjer til den pædagogiske ledelses arbejde med kvalitetssikring, fleksibel organisering og strategisk udvikling. Ledelse i Morgen orienterer kort og præcist om den pædagogiske udvikling i såvel ind- som udland og gør det nemt for ledelsen at navigere i store mængder ny viden om pædagogisk udvikling og ledelse.

Tidsskriftets faste redaktørstab består af:

  • Forsknings- og udviklingschef hos VIA University College Andreas Rasch-Christensen
  • Skoleleder på Hellerup Skole Lasse Reichstein
  • Klaus Majgaard, ph.d., ledelsesrådgiver og ekstern lektor på CBS
  • Peter Andersen, Direktør for forlag og kompetenceudvikling 
  • Maria Appel Bangshøj, Redaktør
  • Forlagsredaktør Sophie Hill (ansvarshavende redaktør)
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 5839

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?