Sammenhængende ledelse, indsatser og løsninger

Format: Bog
Sidetal: 130
Forfatter(e): Carsten Hornstrup og Jacob Storch
kr. 299,00
ekskl. moms
kr. 373,75
inkl. moms

Relationel kapacitet defineres i denne bog som evnen til at håndtere komplekse og dynamiske udfordringer, når og hvor behovet opstår.
Denne praktiske bog præsenterer konkrete processer og modeller til arbejdet med:

  • Sammenhængende ledelse (relationel ledelse)
  • Sammenhængende indsatser (relationel koordinering)
  • Sammenhængende løsninger (relationel samskabelse)


Målgruppen er ledere og praktikere, der samarbejder på tværs af organisatoriske skel om at løse komplekse udfordringer for børn og unge.

Sådan skriver anmelderne:
Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad

"En vejledningsbog. Her er bogen til lederen som arbejder med det tværgående samarbejde og som ikke rigtig kan få det til at virke. Eller den leder som gerne vil gå på tværs af organisatoriske skel. Bogen er rigt illustreret og med mange praksiseksempler. En bog til lederens og mellemlederens hylde". 
Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad, 2021

Plenum, Knud Nordentoft

”Lad det være sagt med det samme: Denne bog er god at få forstand af og nuancer fra! … Ledelse og gode relationer er altgørende for enhver organisation. Og navnlig en organisation, hvis opgave det er at sikre børn og unges læring, trivsel og gode udvikling. Denne bog er et sikkert og godt kort i det teoretiske grundlag herfor. … De to forfatteres ambition om at motivere læserne til at gøre det endnu bedre, træder tydeligt og klart frem. Bogen anbefales således på det allerbedste til enhver skoleledelse, der ønsker at arbejde med eller allerede arbejder med at gøre en forskel dér, hvor det virkelig også kan betyde alverden til forskel.”


Læs hele anmeldelsen her


 

Varenr.: 8073
ISBN: 9788772340074
Udgave måned/år: 01/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?