Den gode praktikvejleder - en håndbog til praktikforløbet på

Format: E-Bog
Sidetal: 84
Forfatter(e): Heidi Lykke Nissen, Lene Torp og Louise Jeppesen
kr. 175,00
ekskl. moms
kr. 218,75
inkl. moms

I alt fire praktikforløb skal den pædagogstuderende igennem i løbet af sin uddannelse. I disse praktikforløb opnår den studerende ofte sine første praksiserfaringer med det pædagogiske felt. Som praktikvejleder har du derfor en vigtig opgave i at understøtte, at den studerende får sat ord på sine erfaringer og sin begyndende pædagogiske faglighed.

Denne bog tilbyder dig værktøjer og konkrete øvelser, du kan bringe med dig i hverdagens praksis som praktikvejleder. Du støttes og rådgives fra start til slut i praktikken - fra det første møde med den studerende til din rolle som eksaminator ved den mundtlige eksamen og den endelige afsked med den studerende. Til bogen hører supplerende materialer, der kan downloades, printes og anvendes i vejledningen.

Bogen henvender sig især til praktikvejledere, som ønsker konkrete råd og redskaber til vejledningsarbejdet med den pædagogstuderende. Ligeledes vil du som pædagogisk leder eller pædagogisk konsulent finde væsentlige perspektiver på, hvordan praksis og praktik er i stand til at styrke hinanden gensidigt med faglig udvikling til følge.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-067-8
ISBN: 9788772340678
Udgave måned/år: 01/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?