Den styrkede pædagogiske læreplan kort fortalt - en guide ti

– en guide til forældre og andre med interesse for det gode børneliv
Format: Bog
Sidetal: 20
Forfatter(e): Dorthe Filtenborg
kr. 23,50
ekskl. moms
kr. 29,38
inkl. moms

Minimumskøb: 30 stk.

Sælges i pakker á 30 stk.

Dette hæfte giver dig som forælder til et barn i dagtilbud alt, du behøver at vide om den styrkede pædagogiske læreplan, som trådte i kraft 1. juli 2018.

Hæftet introducerer de mest centrale begreber i den styrkede læreplan og præsenterer de seks læreplanstemaer, som alle dagtilbud skal arbejde inden for. Fokus er rettet mod, hvad det alt sammen betyder for dig som forælder, og du får bud på, hvad du kan gøre for at få endnu mere kendskab til den pædagogiske hverdag, som dit barn er en del af, og hvordan du selv kan bidrage til et styrket forældresamarbejde med institutionen.

Dorthe Filtenborg, f. 1968, uddannet småbørnspædagog. Dorthe har lang erfaring som leder af forskellige dagtilbud og som selvstændig udviklingskonsulent med foredrag, undervisning og rådgivning inden for ledelse og pædagogisk praksis i dagtilbud (Filtenborg Foredrag og Kurser). Dorthe arbejder også som pædagogisk konsulent. Derudover har hun bidraget til over 100 udgivelser (artikler, bøger, antologier, pjecer, hæfter, plakater og undervisningsmateriale).

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7985
ISBN: 9788771608342
Udgave måned/år: 09/18

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?