Det ved vi om

– børns leg og eksperimenterende virksomhed
Format: Bog
Sidetal: 70
Forfatter(e): Stig Broström og Sarah Damgaard Warrer
kr. 211,50
ekskl. moms
kr. 264,38
inkl. moms

Børns leg og eksperimenterende virksomhed er et rigt felt med mange perspektiver, indgangsvinkler og nuancer. I denne bog kædes leg og det eksperimenterende og skabende sammen som to gensidigt forbundne fænomener og belyses i pædagogisk og didaktisk perspektiv. Desuden beskrives potentialet i både den voksnes deltagelse som medleger og det pædagogiske miljø.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

Sarah Damgaard Warrer er uddannet pædagog og cand.pæd. Hun er ph.d.-stipendiat ved Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) ved Aarhus Universitet og adjunkt på pædagoguddannelsen ved UCC.

Stig Broström er uddannet pædagog, cand.pæd. og ph.d. i småbørnspædagogik og er professor emeritus ved Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU) ved Aarhus Universitet.

'Det ved vi om – dagtilbud er en bogserie, som består af en række praksisnære og praksisrettede bøger, der bibringer viden om aktuelle udfordringer i den pædagogiske praksis i dagtilbud. Serien præsenterer aktuelle temaer med det formål at gøre forskningsbaseret viden om forbedringer af kvaliteten i det pædagogiske arbejde lettere tilgængelig for pædagoger og institutionernes ledelser. Seriens mål er at øge sandsynligheden for, at denne viden også anvendes i den pædagogiske hverdag.


Seriens redaktører er:
Thomas Nordahl
Professor i pædagogik ved Senter for praksisrettet utdanningsforskning (SePU) på Høgskolen i Innlandet.

Ole Hansen
Seniorrådgiver ved Institut for Læring og Filosofi , Aalborg Universitet.


Sådan skriver anmelderne:
Birgit Thorvig, Folkeskolen.dk

'Denne bog er absolut anbefalelsesværdig for både studerende, pædagoger og andet pædagogisk personale. Bogen kan være med til at bibringe en forståelse af leg som en skabende virksomhed samtidig med, at den kan være inspiration til at det pædagogiske personale, så de sammen kan være med til at bringe nye nuancer ind i legen, uanset om den er fri eller voksenstyrret.'
Læs hele anmeldelsen fra Folkeskolen

Varenr.: 7700
ISBN: 9788771605518
Udgave måned/år: 05/17

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?