Nærværsøvelser med børn

Format: Bog
Sidetal: 86
Forfatter(e): Ulla Lau Hyldgård
kr. 320,50
ekskl. moms
kr. 400,62
inkl. moms

I de fleste børns hverdag tages der ikke nok hensyn til, at nervesystemet har brug for hvile og beroligende stimuli for at kunne lagre læring og fremme barnets kontakt til sig selv. Uro i klassen eller i børnegruppen og børns manglende kontakt til sig selv er to af de største udfordringer i forhold til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i skoler og dagtilbud. Det er disse udfordringer, denne bog ønsker at påvirke i en positiv retning.

Pædagogen eller læreren kan godt irettesætte og kalde på opmærksomhed og koncentration fra børnene, men mere væsentligt kan det være at tilegne sig metoder, der indefra lærer børnene at være opmærksomme og træner deres koncentrationsevne.

Bogen tilbyder nærværsøvelser, der tager udgangspunkt i sange komponeret til børn. Sangene findes på den medfølgende cd. Der beskrives tre øvelser til hver sang med faldende aktivitetsniveau. Inden hver øvelse beskrives det, hvilket materiale der skal bruges, og hvor meget tid øvelsen kræver.

Målgruppen er alle, der arbejder med børn i alderen 3-10 år.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen


Ulla Lau Hyldgård har et mangeårigt virke bag sig som selvstændig musikterapeut og -pædagog. Hun afholder kurser, foredrag og workshops inden for rytmik og mindfulness.

Til bogen hører hjemmesiden www.dafolo.dk/nærvær, hvor du kan finde supplerende materiale til arbejdet med bogen.
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7634
ISBN: 9788771603781
Udgave måned/år: 05/16

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?