Neuropsykologisk udviklingsleg - sådan understøtter du børns udvikling gennem leg

Kundernes anmeldelser
(0 anmeldelser)
Format: Bog
Sidetal: 190
Forfatter(e): Tea Thyrre Sørensen
kr. 310,00
inkl. moms

Neuropsykologisk Udviklingsleg stiller skarpt på, hvordan du understøtter børns udvikling gennem leg som en integreret del af pædagogisk praksis.

Alle børn har gavn af Neuropsykologisk Udviklingsleg, og særligt de børn, der ikke udvikler sig alderssvarende, får nye udviklingsmuligheder, når de møder omsorgsfulde voksne, der kan understøtte deres udvikling gennem leg, kontakt og samspil.

Ud fra nyere hjerneforskning giver bogen dig overblik over barnets udvikling på det sansende, følende og kognitive niveau, og du får redskaber til at undersøge, hvor barnet er i sin udvikling på de forskellige områder. Med dette udgangspunkt sætter bogen fokus på, hvordan du bedst styrker barnets forudsætninger for at udvikle alderssvarende lege- og samspilsfærdigheder.

Gennem bogens store legekatalog og mange eksempler fra praksis får du som pædagogisk fagprofessionel konkret inspiration til at arbejde med leg og legende samspil. Både til gavn for det enkelte barns udvikling, for børnefællesskabet og for de indbyrdes relationer mellem børnene.

Samtidig med at du får redskaber til at understøtte børnenes udvikling, bliver du gennem bogen klogere på din egen rolle i samspillet, og hvordan dit nervesystem også spiller ind på dine relationer til børn og kollegaer.

Det handler altså ikke om selve legen, men måden, vi leger på.

Sådan skriver anmelderne:
Carsten Møller, inklusionsvejleder og lærer

"Kan godt forstå den er månedens bog. Tillykke med det. Jeg har med stor fornøjelse læst Neuropsykologisk udviklingsleg. Jeg synes, det er lykkes at gøre bogen letlæseligt, selvom den omhandler stof, som nogle gange kan være svært at formidle og forstå for mennesker som ikke nødvendigvis har fokus på neuropsykologien. Den systematiske gennemgang giver overblik og man føler sig som læser i trygge hænder. Superfint med henvisninger både frem og tilbage i bogen og godt med relevante cases og eksempler. Bagerst i bogen er et legekatalog, som gør bogen med anvendelig. Jeg kan varmt anbefale bogen".

Kai Pedersen, Specialpædagogisk månedsblad

"Har man lov til, at sige at det er en lækker bog? Det gælder naturligvis udseende, papir, illustration og naturligvis teksten der repræsenterer det faglige indhold. Der er kælet for bogen. Der er taget højde for, at nybegyndere kan være med. Bogen har gode forklaringer. De der har med børn og børns leg af gøre, og det har vi vel alle, bør læse denne bog - og få forståelse og inspiration. En god bog også for teamet".

Jørgen Lyhne, lektor, VIA Efter- og videreuddannelsen

"Jeg har med fornøjelse og interesse læst bogen Neuropsykologisk Udviklingsleg. Forfatteren skriver praksisnært og er en formidler, der udviser et stort overblik over det faglige felt. Jeg er overbevist om, at rigtig mange faggrupper får stor, stor glæde af bogen. Det gælder såvel den teoretiske indsigt, som alle de relevante og kreative praksiseksempler samt – selvfølgelig – det store katalog over legeaktiviteter. Forfatteren er lykkes med at integrere sin musikpædagogiske baggrund med den neuropsykologiske tilgang til arbejdet med leg i dagtilbud. Jeg vil helt sikkert anbefale bogen til både studerende, undervisere på pædagoguddannelsen og pædagoger i dagtilbud"

Varenr.: 8041
ISBN: 9788771609547
Udgave måned/år: 04/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?