Sprogets milepæle E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Helle Iben Bylander og Trine Kjær Krogh
kr. 243,00
ekskl. moms
kr. 303,75
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Mange dagplejere, sundhedsplejersker, pædagoger og børnehaveklasseledere er i tvivl om, hvad et barn sprogligt forventes at kunne på et givent alderstrin.

I denne bog præsenteres derfor en række forskningsbaserede, sproglige milepæle, der kan anvendes som målestok for at vurdere, om et barn har behov for støtte til den sproglige udvikling.

Bogen tilbyder blandt andet et redskab, der er hurtigt og præcist at anvende, når pædagoger skal tage stilling til, om der er grund til at screene et barns sprog med henblik på en egentlig sprogvurdering.

Sådan skriver anmelderne:
Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift

...en vældig god bog. Præcis i redegørelserne, absolut brugbar i den pædagogiske praksis og velegnet som inspiration til samarbejdet med PPR. Den er samtidig velformuleret og sprogligt letløbende. Bør finde anvendelse i den pædagogiske praksis i daginstitutionerne og i pædagoguddannelsen. Den er bestemt også velegnet i efteruddannelsen af pædagoger, fordi den er så klar og kort og præcis.

Birgitte Franck, Audiologopædisk Forening

Jeg kan varmt anbefale Sprogets miepæle og ser det som et dialogmateriale, som talepædagogen kan bruge i kontakt med vuggestuer og børnehaver. Jeg har lidt for ofte hørt omkring sprog:" det kommer nok" "vi ser tiden an", hvilket har efterladt forældre i en sårbar situation. Med denne bog i hånden er det klart, at der skal arbejdes med og deres forældre med rettidig omhu.

Helle B. Brandt, master i specialpædagogik

Bogens forfattere giver gavmildt læseren både teori og konkrete praksisredskaber, og disse formidles på en kompetent og læsevenlig måde. (…) Bogens tema er af forfatterne formidlet på en så grundlæggende og nuanceret måde, at det virkelig giver inspiration til både det generelle og det specifikke sprogarbejde med børn fra 0 til 7 år.

Susanne Stoltenberg, sprogvejleder/sprogpædagog

Bogen bidrager til signifikant viden om sprogtilegnelsesvanskeligheder, og her-ved får sprogpædagogen et betydeligt redskab i forhold til at kunne vurdere, hvilke børn der er i risikogruppe for at udvikle sproglige vanskeligheder. Bogen er en gave - et must for alle sprogpædagoger (og alle sprogansvarlige) i dagtilbud. En øget bevidsthed om sprogets milepæle i kombination med målrettede sprogindsatser bør resultere i, at langt færre børn med sproglige vanskeligheder overses! En win-win-situation.

Varenr.: 7160-203-6
ISBN: 9788771602036
Udgave måned/år: 02/14
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?