Den frygtløse organisation

Format: Bog
Sidetal: 288
Forfatter(e): Amy Edmondson
- 25%
kr. 487,00
kr. 365,25
ekskl. moms
kr. 608,75
kr. 456,56
inkl. moms

Den frygtløse organisation af Amy C. Edmondson er oversat fra 1. udgave af den engelske The Fearless Organization, der er internationalt anerkendt for sit bidrag til ledelsestænkningen. 

Bogen er en praksisnær guide for ledere og teams i at skabe psykologisk tryghed, der styrker organisationers evne til at håndtere komplekse krav, samarbejde på tværs, udvikle nyt samt opdage og forebygge fejl. 

Baseret på årtiers forskning beskriver bogen de klare fordele ved at skabe en organisation og ledelseskultur, hvor de ansatte tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, uden frygt for at blive ydmyget eller straffet. Herved skaber organisationens samtaler mulighed for at lære, innovere og vækste. 

Den frygtløse organisation rummer en lang række anbefalinger og værktøjer til ledere, der ønsker at øge den psykologiske tryghed i deres team eller organisation. Den er fyldt med eksempler fra kendte organisationer og er skrevet i et lettilgængeligt sprog.

Bogens forord er skrevet af Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til Livsfarlig ledelse. 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8211
ISBN: 9788772343099
Udgave måned/år: 03/23

Amy C. Edmondson er Novartis-professor i Leadership and Management på Harvard Business School. Hun er af organisationen Thinkers50 udråbt som en af verdens tre mest indflydelsesrige ledelsestænkere og modtog i efteråret 2019 ’Breakthrough Idea Award’ for den engelske udgave af Den frygtløse organisation. Amy C. Edmondson er anerkendt som pioner på områderne for psykologisk tryghed, teaming og organisatorisk læring, som hun har skrevet en lang række artikler og bøger om. 


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?