Få det til at ske

– fra intention til handling
Format: Bog
Sidetal: 356
Forfatter(e): Henrik Dresbøll
kr. 309,00
ekskl. moms
kr. 386,25
inkl. moms

Bliv adfærdsleder og få det til at ske!

Kender du det at gå fra et godt møde med vigtig ny viden og klare handlepunkter?

Kender du også det at mødes til næste statusmøde, hvor halvdelen ikke har fået gjort det aftalte, og den anden halvdel har gjort noget helt andet? Et sted på vejen fra intention til handling går det galt. Denne bog hjælper dig til at tage fat i det og lykkes med at få forandringerne til at ske. Med denne bog i hånden får du en indføring i, hvordan du kan blive adfærdsleder i din organisation og lære at bruge mikrohandlinger til at opnå maksimal effekt i dine forandringsprojekter.

I mange år har vi fokuseret på forandringerne - nu er tiden kommet at til at fokusere på forudsætningen for, at forandringen lykkes, nemlig ændringer i adfærden. Hvis du vil have forandringerne til at ske og bygge varig værdi, skal du kombinere indsigt i ændring af individuel adfærd med organisationens forventninger til gevinstrealisering. Bogen guider dig til, hvordan du skal gøre netop det samlet i fire enkle skridt: gå småt, gå bredt, gå hurtigt og gå igen.

I bogen får du:

  • 1 samlet system til at få forandring til at ske
  • 8 cases med inspiration
  • 12 forhindringer for forandringer, du let lærer at overvinde
  • 14 værktøjer til at praktisere adfærdsledelse
  • 46 adfærdsgreb til at gøre forandringen let, indlysende, attraktiv og givende at gøre.

 

Sådan skriver anmelderne:
Allan Gade, Fuldmægtig

”Jeg kan varmt anbefale Henrik Dresbølls bog "Få det til at ske" til dig, der har interesse for adfærd og adfærdsforandring.
Jeg er ret vild med, at Henrik anvender forskning og idéer fra kapaciteter som Susan Michie, Wendy Wood, BJ Fogg og James Clear m.fl. til at skabe ét samlet system for adfærdsforandring og -ledelse. Henrik har oven i købet formået at formidle dette på en tiltrækkende og let tilgængelig måde for læseren. Det er en flot præstation. Og så er bogen fyldt med brugbare konsulentredskaber.”

Kenneth Nørgaard, CEO BabySam

”Hvis jeg skal give et læsetip til 2021, så skal du helt klart læse ”Få det til at ske” af Henrik Dresbøll og få en superinspirerende og praktisk anvendelig guide til at skabe forandringer med maksimal effekt gennem mikrohandlinger – det kan noget! Ingen lange teoretiske udredninger – det er lige på og hårdt og til at prøve kræfter med i sin egen organisation. Start småt og "se”, hvad der sker. Det er 5 stjerner herfra.”

Varenr.: 8018
ISBN: 9788771608922
Udgave måned/år: 11/20

Henrik Dresbøll er forfatter, foredragsholder og direktør. Han er uddannet fra Aarhus Universitet som cand.mag. i Kognitiv semiotik. I 2011 var han medstifter af et af Danmarks første adfærdsbureauer og er i dag direktør for rådgiverbureauet WElearn A/S, der bygger adfærdsforandringer med varig værdi. Han har gennem mere end 18 år arbejdet med kommunikation, forandring og adfærd for internationale brands, organisationer, styrelser og ministerier.

Henriks vision er at bruge indsigt i adfærd til at skabe store resultater gennem små handlinger. Tidligere har Henrik udgivet en bog om fiaskoer, han er en populær foredragsholder samt sidder i flere bestyrelser - og så er Henrik en afholdsmand, der tager sin egen medicin.

Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?