Motivation for læring - teori og praksis E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 96
Forfatter(e): Einar M. Skaalvik og Sidsel Skaalvik
kr. 244,00
ekskl. moms
kr. 305,00
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

En forudsætning for optimal læring i skolen er, at eleverne er motiverede for skolearbejdet. At motivere eleverne beskrives derfor som en af skolens og lærernes vigtigste opgaver. For at kunne gøre dette har lærerne brug for viden om motivation.

Denne bog præsenterer en række konkrete bud på, hvordan man kan skabe de bedste betingelser for elevernes motivation for læring. Med udgangspunkt i forskning præsenterer de to forfattere de centrale teorier om motivation og udleder principper og praktiske implikationer for tilrettelæggelse af undervisningen for hver enkelt teori.

Otte centrale motivationsteorier gennemgås systematisk, og hvert kapitel indeholder desuden en case-analyse, praktiske implikationer og refleksionsspørgsmål, så læreren kan blive klædt på til at arbejde bedst muligt med motivation i undervisningssammenhænge.Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-084-5
ISBN: 9788772340845
Udgave måned/år: 01/15

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?