Det ved vi om

– Inkluderende strategier til et bæredygtigt uddannelsessystem
Format: Bog
Sidetal: 128
Forfatter(e): David Mitchell
kr. 205,00
ekskl. moms
kr. 256,25
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Mange børn har ikke succes i skolerne, fordi de er for sårbare til at blive inkluderet i undervisningen. Dette kan skyldes alt fra køn, handicap, etniske minoriteter, socioøkonomisk status og religion. Derfor er der brug for nytænkning af vores undervisningssystemer, da dette foruden at have konsekvenser for det enkelte individ går ud over sammenhængskraften i vores samfund.

Bogen præsenterer 60 nødvendige strategier for at skabe skoler, der forbedrer de mest sårbare børns muligheder for at lære. Strategierne bygger på forskning og erfaringer verden over. Bogen henvender sig både til politikere, skoleledere, lærere og pædagoger, der gerne vil fremme inkluderende undervisning.

Gennemgangen af de 60 strategier giver indblik i, hvad der har betydning på blandt andet samfunds-, skole- og klasseniveau i forhold til at sikre et inkluderende uddannelsessystem, der giver de bedste vilkår for alle børn uanset køn, handicap, religion og seksualitet.

Bogen er en del af serien Det ved vi om.

Sådan skriver anmelderne:
Flemming Platz, folkeskolen.dk

Sammenfattende er det en letlæselig bog, der omformer det akademiske sprog til et letlæseligt sprog for ”lægmand”. Det er hermed en bog, der kan give en et overordnet perspektiv på ens praksis.
Læs hele anmeldelsen her

Varenr.: 7852
ISBN: 9788771607291
Udgave måned/år: 04/18
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?