DSA-vejledning E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Anne Froberg, Thomas Gitz-Johansen, Jens Normann Jørgensen, Anne Kærgaard, Anette Nymann og Marianne Thrane
kr. 212,50
ekskl. moms
kr. 265,62
inkl. moms

Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

DSA-vejledning – dansk som andetsprog og den interkulturelle skole i praksis tager udgangspunkt i de vejledningsbehov, lærerne har – og dermed også i de temaer, som den enkelte vejleder i dansk som andetsprog kan blive stillet over for at skulle vejlede om.

Det er ambitionen at give den faglige vejleder inspiration og redskaber til – med faglig viden og overblik – at vejlede med fokus på elevernes undervisningsmæssige situation og behov. Samtidig
tilbyder bogen vejlederen konkrete redskaber til at imødekomme de dilemmaer, som kollegerne kan opleve som barrierer i forhold til de tosprogede elevers skolegang. For at kunne vejlede nogen, også sine kolleger, er man nødt til at kunne lytte til og tage udgangspunkt i de problemstillinger, som opleves som relevante nu og her. Hver for sig og samlet giver artiklerne inspiration til, hvordan bogens temaer kan introduceres for og drøftes med kollegerne.


Sådan skriver anmelderne:
Folkeskolen.dk

Kapitlet om udskoling og vejledning af Anne Froberg (som også har redigeret bogen) burde være pligtlæsning for alle, der er involveret i udskolings- og vejledningsprocesser med de tosprogede elever. Historien om Sarah er så klassisk, at den gør ondt. Der er stof nok til at folde kapitlet ud i et materiale for sig. Her er redskaber til at nå 95-procent-målsætningen - også for de tosprogede elever. Bogen anbefales varmt.

Varenr.: 7160-451-1
ISBN: 9788771604511
Udgave måned/år: 01/12
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?