Klar til co-teaching E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 98
Forfatter(e): Jonas Holch Jensen
kr. 201,50
ekskl. moms
kr. 251,88
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Klar til co-teaching bidrager dels med en kort gennemgang af konceptet, dels med praksiseksempler fra en dansk skolekontekst, hvor co-teaching bliver anvendt til at forbedre elevernes læringsmuligheder og lærernes didaktiske værktøjskasse. Bogen er til dig og dine kolleger, der ønsker inspiration og eksempler på, hvordan I strukturerer jeres samarbejde, afklarer jeres styrker og jeres værdier, tackler deprivatisering og generelt bliver skarpe på de nødvendige rammer for vellykket co-teaching.

Sådan skriver anmelderne:
Folkeskolen.dk, Christina Krolmer

"Klar til co-teaching – Perspektiver og eksempler fra en dansk skolekontekst har helt klart manglet på min boghylde. Bogen hviler på et solidt teoretisk grundlag, der i min optik er et fint sammenkog af de vigtigste pointer fra andre bøger om co-teaching. Herudover er den letlæst, velskrevet og forudsætter ikke forhåndsviden om emnet. Og sidst, men ikke mindst, præsenteres jeg som lærer og vejleder for nogle helt håndgribelige og relaterbare praksiseksempler, der gør teorien levende i min skolekontekst. Og helt ærligt: Hvem kan stå for en god model eller skabelon, der utvivlsomt vil gøre ens fremadrettede arbejde med co-teaching noget lettere?”


Læs hele anmeldelsen her

Henrik Munch Jørgensen, DBC

Det er en lærerig udgivelse, som veksler godt mellem teori og praksis. Bogen giver en god indføring i co-teaching, som gør det nemt for både skolens lærere, vejledere og skoleledere at komme godt i gang med konceptet.


Anbefales indkøbt til lærerbiblioteker, der enten arbejder med co-teaching eller skal i gang med det.

Varenr.: 7234-176-7
ISBN: 9788772341767
Udgave måned/år: 08/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?