Korrekt stavning

Format: Bog
Sidetal: 152
Forfatter(e): Ida Elisabeth Mørch
- 25%
kr. 275,00
kr. 206,25
ekskl. moms
kr. 343,75
kr. 257,81
inkl. moms

Korrekt stavning - underviserens håndbog i dansk retskrivning er en hjælp til lærere der underviser i danskfaget. Bogen falder i to dele. Den første del beskriver forudsætningerne for at kunne give sig i kast med det at lære den danske retskrivning. Den anden del beskriver mere specifikke retskrivningsregler, fx de vigtigste kommaregler, drilske ordpar og hyppige bøjningsproblemer. Gennem hele bogen vil de hyppige fejltyper blive vist og gennemgået, og hvor det er relevant, vil der være undervisningsperspektiver, tips og huskeregler der kan bruges som inspiration i undervisningen.

Med Korrekt stavning - underviserens håndbog i dansk retskrivning har læreren hjælpen ved hånden når eleverne stiller spørgsmål som hvorfor vokalen i ”is” og ”frisk” i begge ord skrives med i selvom den udtales forskelligt, hvorfor man ikke må skrive 'forbryderne var anholdte' eller 'tre håndlavet chokoladestænger' eller hvornår det hedder henholdsvis 'hans' eller 'sin'. Bogen kan desuden bruges som opslagsbog af alle der har interesse i dansk retskrivning og korrekt stavning.

Sådan skriver anmelderne:
Helge Christiansen, Folkeskolen.dk

...en spændende og nyttig bog for alle, der interesserer sig for at gå i dybden med det danske sprogs opbygning og funktion (...) Bogen er et eksempel på solid, eksemplarisk faglighed. Jeg kan anbefale bogen som opslagsbog til undervisere i dansk og i det hele taget alle, der er skrivende, og som gerne vil gøre sig umage med ikke kun at skrive sjovt og opmærksomhedsfangende, men også med sproglig bevidsthed, omhyggeligt og korrekt.

Læs hele anmeldelsen fra "Folkeskolen"

Varenr.: 7376
ISBN: 9788772819716
Udgave måned/år: 10/14
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?