Ordblinde elever – metoder, redskaber, øvelser E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 104
Forfatter(e): Rikke Bundgaard
kr. 191,00
ekskl. moms
kr. 238,75
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Har du brug for en håndsrækning til, hvordan du skal undervise ordblinde elever?

Mangler du konkrete idéer og metoder til din praksis?

Denne bog giver viden om, hvad du konkret gør, når du har en elev med ordblindhed. Du får forslag til redskaber og øvelser til undervisningen i fx stavning, læseforståelse og brugen af it-hjælpemidler. 

Bogen henvender sig til dansk- og støttelærere i 0.-10. klasse, men mange af værktøjerne har lige så stor relevans i andre fag.

Sådan skriver anmelderne:
Verner Lynge, Uddannelsesbladet

Den lille velredigerede «practical guide» er fortræffelig for alle os, der gerne vil have anvisninger på hjælp til ordblinde uden at skulle forholde os til neurologiske eller pædagogisk snørklede udredninger af problemet eller dets effekt på kognition og læreglæde. 


Brug af IT-værktøjer er kun en del af anvisningssættet – omend en væsentlig del. Læsetræning, læseforståelse, stavning og skrivning bliver også foldet ud i korte og meget konkret anvisende kapitler. Og hvad der ikke er plads til af skabeloner og lignende, kan man høfligt og gratis downloade fra forlaget. Det er skidegodt. 


Rikke Bundgaards velskrevne og især vel-layoutede lille bog bør være hjemmehørende på skrivebordet hos alle lærere som, helt eller delvist, har ansvar for en, to, mange elever med grader af ordblindhed.


Læs hele anmeldelsen her

Lektørudtalelse, Dansk bibliotekscenter, Mette F. F. Dyreborg
"En helt fantastisk og uundværlig bog, når man arbejder med ordblinde elever. Styrken er helt klart vekselvirkningen mellem redegørende teori og de mange anvendelige og konkrete eksempler, der er lige til at gøre brug af. Bogen kan både læses i en sammenhæng og bruges som opslagsværk".
Varenr.: 7234-202-3
ISBN: 9788772342023
Udgave måned/år: 01/22
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?