Skole uden skældud E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Louise Klinge, Erik Sigsgaard og Mette Thor Jørgensen
kr. 124,00
ekskl. moms
kr. 155,00
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Skældud har en negativ betydning for børns liv, fordi skældud påvirker deres relationer til kammeraterne og de voksne i skolen, deres deltagelse i undervisningen og ikke mindst deres livsmod og livsglæde. Interviews med børn og unge viser, at lærere og pædagogers skældud gør børnene utrygge, vrede og demotiverede for undervisningen, giver koncentrationsvanskeligheder, og at barnet får det dårligt med sig selv. Men hvad kan du som lærer og pædagog gribe til, hvis klasserummet er præget af konflikter eller kaos?

Bogen præsenterer en række værktøjer og tilgange til, hvordan det i højere grad bliver muligt at bedrive undervisning, som er præget af anerkendende rammesætning og venlighed – til gavn for både børn og voksne. 

Sådan skriver anmelderne:
folkeskolen.dk

Tankevækkende bog, der handler om meget mere end 'skældud'. Den handler i højere grad om at være rolig, hjælpsom og nysgerrig. Venlighed avler venlighed. Bogens vigtigste budskab er, at det kan lade sig gøre at ændre en kultur, så vi får en skole uden skældud. Det kræver 'bare', at vi som lærere har mulighed for at have en rolig hverdag, så vi har tid og råd til at have overskud til at være nærværende, lyttende og rolige.

Varenr.: 7234-091-3
ISBN: 9788772340913
Udgave måned/år: 08/20
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?