Bære- og væredygtige rum i skolen E-bog

Format: E-Bog
Sidetal: 103
Forfatter(e): Stine Clasen og Christina Baluna Hostrup
kr. 233,00
ekskl. moms
kr. 291,25
inkl. moms

Denne bog er en E-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

I denne bog retter forfatterne blikket mod rummets betydning for børns læring og trivsel i skolen.

De præsenterer en tilgang, hvor der bevidst tages stilling til de fysiske rammer og rummets didaktik. I bære- og væredygtige rum oplever børn og voksne, at der er overensstemmelse mellem aktivitet og rammer. Disse rum er harmoniske i indretningen, tydeligt kodede, understøttende i de visuelle identiteter og opryddelige. En bevidst indretning kan være med til at etablere fællesskabende rum, der giver mulighed for fordybelse og tryghed for børnene.

Gennem konkrete eksempler og fortællinger fra praksis introducerer

forfatterne begreber, rammer og modeller, som pædagogisk personale kan arbejde med for at understøtte læring og trivsel for børnene i skolen.

Bogen er inspireret af Center for Væredygtigheds principper for menneskelig trivsel og kobles yderligere sammen med en pædagogisk grundet bæredygtighedstanke.

Med bogen følger en stor flot plakat med illustrationer fra bogen til ophæng i klassen eller personalerummet. Plakaten findes også i A3-størrelse til print under fanen supplerende materialer.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7234-137-8
ISBN: 9788772341378
Udgave måned/år: 01/21
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?