DVVO - Professionelle læringsfællesskaber E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Lars Qvortrup Red. Ole Hansen og Thomas Nordahl
kr. 174,50
ekskl. moms
kr. 218,12
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 1 time. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.

Professionelle læringsfællesskaber (PLF) betegner en måde at arbejde sammen på for alle professionelle i skolevæsnet, dvs. både lærere, pædagoger, ledere og forvaltning. Denne samarbejdsform er meget betydningsfuld i arbejdet med at øge alle elevers trivsel og læring i skolen, og i denne bog præsenteres en sammenskrivning af forskningen på området med fokus på at tydeliggøre, hvad professionelle læringsfællesskaber er, hvorfor det er en god måde at arbejde på, og hvordan man kan gøre i praksis, så man udnytter potentialet i samarbejdsformen bedst muligt.

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

Om serien 'Det ved vi om'
Serien 'Det ved vi om' består af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om aktuelle udfordringer for dagens skole. Serien præsenterer aktuelle pædagogiske temaer med det formål at gøre forskningsbaseret viden om forbedringer af skolen lettere tilgængelig for pædagoger, lærere og ledere. Seriens mål er at øge sandsynligheden for, at denne viden anvendes.

Seriens redaktører er:
Thomas Nordahl
Professor i pædagogik ved Senter for praksisrettet utdanningsforskning (SePU) på Høgskolen i Hedmark.

Ole Hansen
Seniorrådgiver ved Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet.

Sådan skriver anmelderne:
Lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter

'En rigtig god bog der er velskrevet og som helt sikkert vil blive velmodtaget af målgruppen, da den er yderst relevant og hurtig at gå til.' 

Varenr.: 7160-605-8
ISBN: 9788771606058
Udgave måned/år: 11/16
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?