Kort om psykologisk tryghed

Format: Bog
Sidetal: 11
Forfatter(e): Christian Søndermand Bro, Lene Zacharias, Line Skovbjerg og Louise Vibech Frederiksen
kr. 144,50
ekskl. moms
kr. 180,62
inkl. moms

Hvad sker der, når nye ideer præsenteres i dit team eller organisation? Tør I hver især sige, hvis der er noget, I er i tvivl om eller ikke forstår? Tør I hver især sige, hvis der er noget, I er uenige i?

Psykologisk tryghed er ifølge Harvard-professor Amy C. Edmondson en egenskab i en gruppe. Det betyder, at man sammen former en tryg kultur, hvor man ikke behøver frygte for at blive straffet eller ydmyget, hvis man taler om fejl, usikkerheder og problemer eller lufter nye ideer og perspektiver. Det handler om at skabe så trygge lærings-, udviklings- og arbejdsmiljøer, at man tør overskride den selvbeskyttelse, som de fleste af os har indeni. 

Kort om psykologisk tryghed er udviklet til arbejdet med at skabe psykologisk tryghed i grupper og organisationer og hjælpe jer til at opbygge det rette fundament for en psykologisk tryg kultur. Kortene kan bruges i de fælles rum, man ofte arbejder i i organisationer – fx ved teammøder, medarbejdersamtaler og samarbejdsudvalg – og kan hjælpe til refleksion og dialog om, hvordan psykologisk tryghed ser ud og kan se ud i jeres organisation.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8212
ISBN: 9788772343105
Udgave måned/år: 06/23

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?