Svøm sikkert i et hav af data

– en praktisk håndbog til at få mere ud af data
Format: Bog
Sidetal: 136
Forfatter(e): Frans Hammer og Carsten Folke Møller
kr. 298,00
ekskl. moms
kr. 372,50
inkl. moms

Svøm sikkert i et hav af data har som mål at gøre dig som leder bedre til at forstå og bruge data.

Mange organisationer har indsamlet så store mængder data, at ingen længere er i stand til at overskue dem - og dermed finde ud af, hvad disse data faktisk kan og skal bruges til.

Bogen her skærper dit blik for, hvilke data der faktisk er brug for, og hvordan du træffer de rigtige valg på et kvalificeret og velvalgt fundament af data.

Forfatterne kaster samtidig en redningskrans ud og giver dig meget konkrete eksempler, øvelser og ideer til, hvordan du kan bruge data bedre i din hverdag.

Undervejs i bogen deler en række dygtige ledere i erhvervslivet, den offentlige sektor og sportens verden deres bedste erfaringer med brugen af data i en konkret kontekst. Fra skolelederen over den tidligere landsholdsmålmand og til direktøren for 150 butikker.

Sådan skriver anmelderne:
Nanna Lohmann, skole- og uddannelseschef, Svendborg Kommune

"Bogen er let at læse, velskrevet, og det er befriende, at hierarkiet i de forskellige typer af data er opløst. Jeg vil tage bogen frem, når jeg skal mindes om, at balancen mellem data og mavefornemmelse skal sidde lige i øjet - og lade mig inspirere af eksemplerne, hvor modet er en helt naturlig del i arbejdet med data."

Peter Bredsdorff-Larsen, cheftræner, Bjerringbro-Silkeborg

"I jagten på de bedste resultater er hver dag for mig en mulighed for at udvikle og forbedre holdets og de individuelle præstationer. I den forbindelse er det helt afgørende, at vi understøtter forberedelser og evalueringer med data. Data tilvejebringer indsigt, perspektiver og fakta, som anvendes til at bidrage til, at den enkelte spiller og holdet som helhed er bevidste om de individuelle unikke bidrag og udvikling af holdets kritiske succesfaktorer. Denne bog understøtter det daglige fokus med at bruge data og ikke mindst at finde balancen mellem hårde data og lederens erfaring og mavefornemmelse."

Leif Westmark
"En bog med mange rigtig gode, praktiske eksempler, som er dejligt inspirerende, og som kan trække datainspireret ledelse ned på jorden, fordi praktikerens perspektiv dominerer i bogen. Forfatterne vil have mig til at bruge mine ressourcer på at finde de rigtige spørgsmål og derefter stille dem på de rigtige steder og tidspunkter, inden jeg beslutter, hvilke data, jeg har brug for. Det åbner mulighed for at bruge data til at træffe bedre beslutninger og skabe bedre resultater og højere trivsel i organisationen."
Varenr.: 7851
ISBN: 9788771607239
Udgave måned/år: 09/20

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?