VækstModellen E-bog

Format: E-Bog
Forfatter(e): Marianne Grønbæk, Henrik Pors, David Campbell
kr. 205,00
ekskl. moms
kr. 256,25
inkl. moms

Denne bog er en e-bog
Når du køber e-bogen, bliver bogen leveret til din mailadresse inden for 15 minutter. E-bogen er i epub-format, og bogen er DRM-beskyttet. Bogen bliver låst til én bruger og kan derfor ikke videresendes til andre.


VækstModellen er en strukturel ramme om samtaler, der gør det muligt at bevæge sig fra desillusion til begejstring: fra negativitet og problemfokusering via udfordringer til konstruktive handlinger og løsninger. Bogen indeholder en grundig beskrivelse af VækstModellen, og hvordan den anvendes i praksis i forskellige former for samtaler. Den indeholder lærerige eksempler og cases, som beskriver forskellige samtalesituationer.

VækstModellen – vejen til dialogbaseret ledelse henvender sig til ledere, der ønsker at anvende en samtalemodel, der er baseret på den værdsættende tankegang, på klare positioneringer, og som er proces- og handlingsorienteret - og som ikke mindst er et dialogbaseret ledelsesværktøj!

Se indholdsfortegnelse og forord til bogen

”Jeg har som offentlig leder og leder i det private nu igennem flere år arbejdet med Vækst-
Modellen og med semantiske polariteter og positioner. Jeg har udforsket og udfordret VækstModellen i forhold til alle former for møder, store som små, faglige som politiske, og
hver gang har modellen skabt forståelse, forløsning, glæde og motivation til at fastholde det gode og søge endnu mere af det. Hvis man kigger ind i min lederhjerne og -hjerte, vil det første man ser være fem strålende sole, der sætter lys og fokus på, hvad der virker. Jeg anvender VækstModellen i mit daglige arbejde som leder, den danner rammen for samtaler, MUS, GUS, bestyrelsesseminarer, faglige møder, sagsbehandling og er særdeles velegnet til at fastholde fokus på vores mission og vision. Den styrker min dialogbaserede ledelse og fremmer min evne til at forstå frem for at forklare. VækstModellen er for mig ledelse af relationer og udvikling på alle niveauer med den anerkendende tankegang som den bagved liggende kraft. Bogen beskriver og forløser alt det, jeg ikke vidste, jeg vidste.”

Iver Veiersø Iversen
Sekretariatsleder, BUPL, region Sydjylland


"Bogen giver en let tilgængelig anvisning på brugen af vækstmodellen som ramme for forskellige typer møder og samtaler med udgangspunkt i det der virker."
Læs lektørudtalelsen fra Dansk BiblioteksCenter
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7160-064-3
ISBN: 9788771600643
Udgave måned/år: 10/10
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?