Hjernevenner

Format: Bog
Sidetal: 196
Forfatter(e): Anette Prehn
kr. 216,00
ekskl. moms
kr. 270,00
inkl. moms

Hjernevenner-serien er en række minibøger, der forklarer svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og bruges aktivt af både børn og voksne. Her er de kendte minibøger i Hjernevenner-serien for første gang i én samlet udgave: HJERNEVENNER-bogen.

I bogen du klogere på dig selv og din hjerne. Du lærer at forstå, hvorfor du nogle gange bliver irriteret, vred eller går helt i baglås, når du lærer nyt. Og hvorfor dit hjerte let galopperer afsted, når du skal fremlægge for andre. Du bliver klog på søvnens oversete betydning for din trivsel og livsglæde. Og du bliver bedre til at ændre vaner, når det er dét, du gerne vil.

Hjernen forandrer sig, alt efter hvordan du bruger den – ligesom stier i skoven, der formes efter, hvor tit man går på dem. Med HJERNEVENNER ved hånden får du inspiration til at trampe de stier op, som er gode og hjælpsomme for dig.

HJERNEVENNER kan læses af børn fra 10 år og opefter – og gør gavn for alle mellem 5 og 99.

Anette Prehn er sociolog, prisvindende formidler og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler. Blandt andet har hun skrevet de populære Hjernesmart-bøger. Hun mestrer den særlige kunst at forklare svær viden på en enkel og jordnær måde, så den let kan forstås, huskes og gøre gavn i menneskers hverdag. Se mere: www.hjernesmart.dk.

Se alle bøger her

 

Sådan skriver anmelderne:
Axel Duckert, afdelingsleder, Hummeltofteskolen

"Jeg har trawlet markedet igennem og må konstatere, at Hjernesmart- og Hjernevenner-bøgerne er de eneste på markedet, der relevant, enkelt og tilgængeligt forklarer, hvad der foregår i hjernen i forbindelse med socialt samspil. Materialet er sublimt."

Maiken Nedergaard, hjerneforsker og søvnekspert, om kapitlet "Sov dig til en bedre hjerne"

”Anette Prehn har med ‘Sov dig til en bedre hjerne’ begået en super bog om søvn, der er både fornøjelig, spændende og let at lœse. De videnskabelige oplysninger er korrekte helt ned i detaljerede mekanismer.”

Bente Bruun Jensen, Magasinet Læsepædagogen

“Det er en kunst at formidle så meget i et så tilgængeligt og forståeligt sprog om et så kompliceret emne. Det er lykkedes til fulde.”

Bjarne W. Andresen, Pædagogen.dk

“Sjældent har man set så gode fagbøger til børn, især ikke om hjernens funktioner.”

Varenr.: 8167
ISBN: 9788772342290
Udgave måned/år: 08/22

Anette Prehn (1975) er en dansk sociolog, foredragsholder, underviser og forfatter til en række bøger om hjernens spilleregler, samt hvilken betydning, disse har for læring, ledelse, mental trivsel og socialt samspil. 

Anette Prehn er oprindeligt uddannet sociolog med særlig interesse for socialpsykologi og hjerneforskning. Hun har været iværksætter siden 2005 og er i dag leder for Centre for Brain-Based Leadership and Learning.

Udover at være forfatter til en række anmelderroste bøger, vandt Anette Prehn i 2009 prisen som “Årets underviser – ledelse og coaching” ved den norske konference Confex. Anette Prehn er desuden formand for det Nationale Stresspanel.


Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?