Lær at lære med refleksion og respons

– Matematik på mellemtrinnet 2
Format: Bog
Sidetal: 36
Forfatter(e): Pernille Pind
kr. 60,00
ekskl. moms
kr. 75,00
inkl. moms

Lær at lære med refleksion og respons understøtter elevernes bevidsthed om, hvordan de lærer, mens de lærer. Der er fokus på at lære forskellige strategier, reflektere over svar på konkrete opgaver, samt give og få respons på løsningsforslag på en konstruktiv måde. 

Lær at lære bidrager til din løbende evaluering af elevernes udbytte af undervisningen. Du får indblik i elevernes grundlæggende forståelse og mestring af centrale læringsstrategier og dermed et redskab til at guide eleverne i deres faglige udvikling. Med Lær at lære kan du arbejde med evaluering og feedback i et fremadrettet perspektiv. 

Lær at lære byder på opgaver til mellemtrinnet inden for kommunikation, argumentation, regning og problemløsning.

Lær at lære med refleksion og respons – Matematik på mellemtrinnet 2 er målrettet 5. klasse.

Læs mere om Lær at lære

Sådan skriver anmelderne:
Folkeskolen, oktober 2022

Det er menneskeligt at fejle, også i matematik


”Vi er tit så fokuserede på (korrekt) løsning af opgaver, her er i stedet arbejdet og samarbejdet om at lære at lære i højsædet. Hæfterne har fokus på fejl, som er en integreret del af materialet kunne stå som en slags programerklæring: en ”undgå fejl”–kultur skiftes ud med en ”lær af dine fejl”–ditto."


”Lærervejledningens første tre kapitler burde være obligatorisk læsning, inden nogen går i gang med noget som helst. Ligeså er den grundige side-til-side-vejledning skrevet for at blive fulgt tæt. En og anden kunne måske føle sig fristet til at se stort på de indledende advarsler og lade de mere skarpe matematikhjerner regne løs. Det kan bestemt ikke anbefales, men det kan materialet til gengæld. I allerhøjeste grad.”


Læs hele anmeldelsen her

Varenr.: 8141
ISBN: 9788772341651
Udgave måned/år: 03/22

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?