Lær at lære med refleksion og respons

– Dansk på mellemtrinnet 1
Format: Bog
Sidetal: 32
Forfatter(e): Lis Pøhler
kr. 60,00
ekskl. moms
kr. 75,00
inkl. moms

Lær at lære med refleksion og respons understøtter elevernes bevidsthed om, hvordan de lærer, mens de lærer. Der er fokus på at lære forskellige strategier, reflektere over svar på konkrete opgaver, samt give og få respons på løsningsforslag på en konstruktiv måde.

Lær at lære bidrager til lærerens løbende evaluering af elevernes udbytte af undervisningen. Du får indblik i elevernes grundlæggende forståelse og mestring af centrale læringsstrategier og dermed et redskab til at guide eleverne i deres faglige udvikling. Med Lær at lære kan du arbejde med evaluering og feedback i et fremadrettet perspektiv. 

Lær at lære byder på opgaver til mellemtrinnet inden for alle fire komptenceområder i dansk: Læsning, Fremstilling, Fortolkning og Kommunikation.

Lær at lære med refleksion og respons – Dansk på mellemtrinnet 1 er målrettet 4. klasse.

Læs mere om Lær at lære

Sådan skriver anmelderne:
Læsepædagogen

"Lær at lære er i min optik et lækkert materiale med gennemarbejdede opgaver, som bygger oven på det lærte og udvider elevernes evne til at se på egne tekster, og derved skal de lære at vurdere, om deres egne løsninger er de bedste. Eleverne bliver med andre ord styrket i deres bevidsthed om, hvordan de lærer, mens de lærer."
Læsepædagogen, maj 2023

Folkeskolen.dk, Alice Nørlem

 Yderst vedkommende materiale
"Materialet er meget overskueligt. Der er ganske lidt tekst, eleverne skal forholde sig til, alligevel kræver materialet en grundig arbejdsindsats af eleverne. Materialets ypperste kvalitet er gennemgangen af strategier, ingen af aktiviteternes formål er uklare for eleverne, alt bliver forklaret og begrundet. Det er materialets scoop efter min mening." Folkeskolen, december 2022
Se hele anmeldelsen

Varenr.: 8142
ISBN: 9788772341668
Udgave måned/år: 05/22

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?