LGBTQ+ i skolen

Format: Bog
Sidetal: 181
Forfatter(e): Annette Hildebrand Jensen og Mette de la Motte Gundersen
Nyhed
kr. 270,00
ekskl. moms
kr. 337,50
inkl. moms

Kender du følgende situationer?

  • Elever råber kønnede skældsord til hinanden i frikvarteret
  • Elever bliver drillet med, at de har to fædre eller to mødre
  • Skolen planlægger kønnede aktiviteter for forældre og elever, f.eks. mande-/drengetur med bål i skoven og shopping for kvinderne/pigerne.

Der er i disse år et stort fokus på spørgsmål relateret til køn og LGBTQ+, og det fylder meget i unge menneskers liv. Samtidig er det et faktum, at LGBTQ+ elever i høj grad mistrives i skolen og oplever skolen som et utrygt sted. Selvom du har en intention om at inddrage mangfoldighed, køn og seksualitet i din pædagogiske praksis, kan du sikkert være i tvivl om, hvordan du skal gribe det an. 

LGBTQ+ i skolen giver dig som lærer eller skolepædagog inspiration til at møde og støtte LGBTQ+ elever i skolen. Bogen hjælper dig til at få øje på normer, mønstre og sammenhænge, som du måske ikke har været opmærksom på før, og her kan du finde viden, konkrete eksempler og forløb, der gør det nemmere at tænke køn og seksualitet ind i skolens hverdag. Bogen er tænkt som en brugsbog om praksis til praksis og bidrager med flere perspektiver på køn, seksualitet og normer i skolen – ikke mindst i forhold til undervisning og dialog.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8148
ISBN: 9788772341729
Udgave måned/år: 11/22
Vælg type

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?