Punktum, komma, streg

– Opgaver i tegnsætning for mellemtrinet
Format: Elevmateriale
Sidetal: 48
Forfatter(e): Inge Benn Thomsen
kr. 61,00
ekskl. moms
kr. 76,25
inkl. moms

Minimumskøb: 10 stk.

Punktum, komma, streg er et engangshæfte med opgaver i de grundlæggende regler i tegnsætning. Hæftet er udviklet til elever på mellemtrinnet, dvs. 3. – 6. klasse. Eleverne har tegnsætningsreglerne på hæftets flapper, så de er synlige, når de skal løse opgaverne.

Eleverne lærer at sætte X og O for at kunne genkende en sætning. Der arbejdes med traditionelt, grammatisk komma, som er det nemmeste at lære for eleverne. Desuden er der opgaver i punktum, semikolon, nyt afsnit, direkte tale og enkelte andre tegn.

Eleverne skal indsætte manglende tegn i tekster. Teksterne består af en gennemgående historie om Mia, der mister sin mobil. Teksterne svarer til en printet tekst fra en computer, og på den måde kan man sidestille elevernes løsning af opgaverne med en form for korrekturlæsning af egne eller andres tekster.

Peter Heydenreichs festlige og farverige tegninger illustrerer den gennemgående historie om Mia.

Til hæftet hører en printvenlig facitliste, hvor alle opgaver er gengivet med den korrekte tegnsætning fremhævet med blå skrift. Facitlisten ligger til download under Supplerende materialer. 

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8153
ISBN: 9788772341804
Udgave måned/år: 09/21

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?