Skriv på mange måder 5.-6.kl. - lærerhæfte

Format: Lærervejledning
Sidetal: 50
Forfatter(e): Sofia Esmann og Laura Emtoft
kr. 156,00
ekskl. moms
kr. 195,00
inkl. moms

Skriv på mange måder er et differentieret materiale, der arbejder med elevernes genreforståelse gennem læsning og skrivning.

Opgaverne i materialet er differentieret på fem forskellige niveauer, så alle elever i en klasse til hver en tid kan skrive på det niveau, eleven er på i skriftlig dansk. Målet med materialet er at udfordre de dygtigste elever og støtte de svageste elever, så de lærer strategier til at forbedre sig.

Et vigtigt udgangspunkt for materialet er, at det er den samme opgave eleverne bliver sat til at løse, men med forskellige krav til besvarelsen.

Laura Emtoft er lektor, ph.d. Hendes ph.d.-afhandling handler om inklusion og it-læremidler. Hun underviser på læreruddannelsen, Professionshøjskolen Absalon. Laura har publiceret materialer og videnskabelige artikler med fokus på inklusion, og hun har flere års erfaring som underviser på efter- og videreuddannelsen, blandt andet i inklusion af elever med faglige og sociale vanskeligheder.

Sofia Esmann er lektor i dansk og dansk som andetsprog. Sofia underviser på læreruddannelsen, Professionshøjskolen Absalon. Sofia har publiceret materialer og videnskabelige artikler med fokus på skriftsprogsvanskeligheder i dansk og dansk som andetsprog. Hun arbejder på en ph.d.-afhandling om minoritetselevers muligheder for deltagelse i folkeskolens danskfag.
Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 7752
ISBN: 9788771605419
Udgave måned/år: 02/19

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?