Perspektiver på vilde problemer

Format: Bog
Sidetal: 136
Forfatter(e): Anna Ballan, Christian Bason, Anders Bøggild Christensen, Claus Elmholdt, Ina Bøge Eskildsen, Kirstine Føge Jensen, Karsten Mellon (red.), Andreas Fricke Møller, Eik Møller, Karina Møller, Trine Kiil Naldal, Anne Skare Nielsen, Marie Storkholm, Lene Tanggaard, Camilla Tanghøj, Anne-Sofie Thomsen, Mette Arnth Vadsager, Stine Vilhelmsen og Steen Visholm
Nyhed
kr. 298,00
ekskl. moms
kr. 372,50
inkl. moms

Vilde problemer vækker i stigende grad nysgerrigheden i en lang række sammenhænge og blandt politikere, forskere, undervisere og ledere. Og det er ikke så mærkeligt, at interessen for begrebet vilde problemer er vokset voldsomt de senere år, hvor det kan synes, som om vi står over for en lang række problemer, det ene mere uoverstigeligt og uløseligt end det andet – klimakrise, inklusion, trivsel etc. Men hvad kendetegner de problemer, vi står med, hvad er det, der gør, at nogle af dem tilsyneladende ikke bliver løst, og hvad taler vi egentlig om, når vi taler om vilde problemer? For der er ikke konsensus om begrebets betydning.

De vilde problemer er bl.a. kendetegnet ved komplekse og uklare årsagssammenhænge, de er svært kategoriserbare og forsøg på at løse dem skaber ofte nye problemer. Men vi har behov for flere nuancer og vinkler på den måde, hvorpå vi adresserer de permanente og gensidigt forbundne kriser, og på, hvordan vi kan forstå vilde problemer.

Denne antologi præsenterer forskellige måder at anskue fænomenet og begrebet vilde problemer på. Den er skrevet af forskere, ledere og konsulenter, der alle giver deres bud på, hvordan vilde problemer kan forstås, hvad det kan bruges til, og hvad vi skal være opmærksomme på. Gennem forskellige perspektiver er ambitionen at udfordre, forstyrre, provokere, inspirere og kvalificere, hvad vilde problemer kan handle om.

Bogen henvender sig til ledere og medarbejdere i den offentlige og private sektor og til studerende på diplom- og masteruddannelser i ledelse. Desuden vil bogen kunne anvendes på mellemlange eller lange videregående uddannelser, der beskæftiger sig med ledelse.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8243
ISBN: 9788772343600
Udgave måned/år: 04/24

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?