Tjek på Nest som Mellemform

Format: Bog
Sidetal: 175
Forfatter(e): Eva Bartram og Stine Clasen
Nyhed
kr. 319,50
ekskl. moms
kr. 399,38
inkl. moms

Leveringstid: Uge 15

Tjek på Nest som Mellemform er en bog, der har modet til at insistere på kvalitet i de inkluderende mellemformer og samtidig bidrage med konkrete forslag til realiserbare, samarbejdende og nyskabende rammer og strukturer omkring undervisningen. Bogen præsenterer en teoretisk og praktisk vej i arbejdet med at fusionere almen- og specialpædagogik i skolen og tilbyder tre veje til stærkere børnefællesskaber og læringsmiljøer:

  • Tjeklister – sikrer, at vi får samlet og struktureret den viden og de erfaringer, der allerede er til rådighed. Tjeklisten repræsenterer det praktiske og fastholdende element, der sikrer en bæredygtig pædagogik over tid.
  • Nest – illustrerer det nødvendige og forpligtende samarbejde mellem det, vi tror på, siger og gør. Arbejdet med Nest og Nøddeskalsmodellen sikrer, at børnesyn og læringssyn omsættes til en konkret pædagogisk virkelighed til læring og udvikling for både børn og voksne.
  • Mellemformer – illustreret ved Tretrinsmodellen – handler om god undervisning for alle ved hjælp af flere specialpædagogiske redskaber i almenundervisningen. Mellemformer med fokus på co-teaching, fysiske rammer, Social Læring og kommunikation kan vise praksisnære og sammenhængende modeller, når en skole, der favner de mange, skal realiseres.

Bogens målgruppe er primært praktikere i skoleverdenen, undervisere såvel som ledere, undervisere og studerende på læreruddannelsen samt PPR-psykologer og konsulenter, der arbejder i det praksisnære felt på skolerne.

Bogens tjekliste kan findes under fanen Supplerende materialer.

Ingen anmeldelser endnu.
Varenr.: 8193
ISBN: 9788772342702
Udgave måned/år: 03/24

Bøger om samme emne

Vi er sociale - er du?